Co umíme

Naše společnost kromě digitálního tisku zajišťuje prostřednictvím našeho dlouhodobého a spolehlivého dodavatele tisk ofsetový, který je v nepřetržitém provozu tištěný na tiskovém stroji MAN ROLAND 305, jenž je plně propojen s jednotkou CTPRoland AGFA GALILEO prostřednictví protokolu CIP 3. Díky naší flexibilitě jsme schopni rozšířit provoz dle přání zákazníka i na víkendový nebo o státních svátcích, díky tomu jsou Vaše zakázky vyřizovány ve velmi krátkých termínech.

Co všechno pro Vás můžeme vytisknout?

Díky metodě ofsetového tisku nabízíme kompletní servis od grafického návrhu, kompletování zpracování tiskovin až po finální dokončení tiskovin.

• vizitek, letáků, brožur, katalogů, výročních zpráv, kalendářů, knih,
  • různé vazby
  • twin, V1, V2, V2 PUR, V3, V4, V8 a samozřejmostí jsou ruční vazby

Jak se k Vám zakázka dostane?

RO – Marketing Vám v rámci realizace Vaší zakázky zajistí rozvoz veškerých tiskovin na místo určení v rámci celé České republiky

Jaké jsou novinky v ofsetovém tisku a jaké to má pro Vás výhody?

Dokážeme Vám nabídnout rychlejší, kvalitnější a levnější tisk například u barevných knih díky tomu, že využíváme nejmodernější technologie a zařízení (KBA PERFORMA, MAN ROLAND S TECHNOLOGIÍ CIP 3, plné propojení s jednotkou CTP AGFA GALILEO). Tato zařízení dokážou zajistit tisk z obou stran 2/2 nebo 1/1 a to jedním průchodem stroje, což celý proces urychlí a pro Vás i zlevní.

Ofsetový tisk nejvyšší kvality

Umíme velkonákladový ofsetový tisk s nejvyšší kvalitou samotného tisku a poskytovaného servisu. Spolupracujeme s týmem zkušených profesionálů s dlouholetými zkušenostmi a profesionálním i osobním zápalem pro ofsetový tisk. Protože u nás narazíte pouze na špičky v oboru, nikoho nepřekvapí, že se u nás setkáváte v průběhu let se stejnými lidmi, kteří dokonale rozumí Vašim potřebám. Spolupráce je pro nás dlouhodobou záležitostí a ke každému klientovi máme individuální přístup.

Rychlý ofsetový tisk

Rychlý tisk dokážeme zajistit díky tomu, že náš dodavatel disponuje dvěma ofsetovými stroji, a dokážeme tak pružně reagovat na potřeby našich klientů v nejkratších možných termínech, při zachování stálého standardu kvality. V případě potřeby dokážeme rozšířit provoz nonstop a o víkendech, abychom dostáli stanoveným termínům.

Cenovou kalkulaci Vám vyhotovíme obratem po zadání Vaší specifikace tisku.